Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 4 » ОДПІ інформує. Робота ЦОПів впродовж перших місяців 2015 року .
08:45
ОДПІ інформує. Робота ЦОПів впродовж перших місяців 2015 року .

За словами начальника відділу обслуговування платників податків Ольги Урсової  впродовж січня –лютого  2015 року до Центрів  обслуговування платників податків Рубіжанської ОДПІ( м. Кремінна та м. Рубіжне)  зафіксовано   23850 зверенень. Через ЦОП прийнято21447 звітів   Фахівцями Центрів ОДПІ .надано майже 1182  адміністративних послуг.

За цей час  послугою „ видача карток платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Держреєстру фізичних осіб-платників податків „ скористався – 701 громадянин .

Також фахівці Центрів зареєстрували 90 книг обліку розрахункових операцій, 135 книг обліку доходів і книг обліку доходів і витрат платниками єдиного податку, надали 229 довідок про відсутність заборгованості зі сплати податків та зборів, 60 витяг з реєстру платників єдиного податку тощо.

            Ольга Урсова   нагадала:»Для якісного обслуговування платників податків та забезпечення умов для того, щоб процес адміністрування податків був швидким і комфортним, на офіційному веб-порталі ДФС України запроваджено 14 сервісів, якими сьогодні користуються більшість платників податків».

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 453 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua