Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 12 » ОДПІ інформує. Роз’яснення щодо електронного адміністрування ПДВ.
08:15
ОДПІ інформує. Роз’яснення щодо електронного адміністрування ПДВ.

За словами начальник відділу контролю за декларуванням  податку на додану вартість  Маргарити Сіроштан : «Електронне адміністрування ПДВ стане системним рішенням для контролю нарахування, сплати і відшкодування ПДВ, ліквідації «податкових ям» та махінацій із ПДВ.

Окрім того, зазначила посадовець, таке нововведення дозволить здійснювати бюджетне відшкодування ПДВ експортерам в автоматичному режимі на місяць раніше, ніж зараз.

Разом з тим, за словами фахівця, потенційні платники ПДВ повинні врахувати, що граничний рівень обсягу операцій постачання товарів або надання послуг для обов’язкової реєстрації платником ПДВ збільшується  із 300 тисяч гривень до 1 мільйона гривень. Зокрема Маргарита Сіроштан акцентували увагу платників , що звітність із ПДВ має подаватися виключно в електронній формі з дотриманням умов щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб. При цьому Державна фіскальна служба України  передає Державній казначейській службі реєстри платників ПДВ. Платникам ПДВ автоматично відкриватимуться рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ. Податкові накладні та розрахунки коригування до них будуть оформлятися лише в електронній формі.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 456 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua