Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Січень » 27 » ОДПІ інформує. Рубіжанська ОДПІ запрошує громадян міста Рубіжне та Кремінського району задекларувати доходи, отримані у 2014 році
15:42
ОДПІ інформує. Рубіжанська ОДПІ запрошує громадян міста Рубіжне та Кремінського району задекларувати доходи, отримані у 2014 році

     З початку 2015 року стартувала кампанія декларування доходів, одержаних протягом 2014 року.

   Начальник Рубіжанської ОДПІ Володимир Прокопенко призвав громадян про необхідність виконання Конституційного обов’язку – декларування доходів, отриманих ними у 2014 році та своєчасної сплати податків до бюджету.

     Декларації про майновий стан і доходи платники податків повинні подати до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.

     Граничний термін для платників, які зобов’язані подавати таку декларацію, –30 квітня 2015 року, які хочуть отримати податкову знижку – 31 грудня 2015 року.

     При декларуванні доходів у поточному році застосовуються норми та ставки податку на доходи фізичних осіб, які діяли на останній день звітного податкового періоду, тобто на 31 грудня 2014 року.

     Бланк податкової декларації та порядок її заповнення розміщено на офіційному веб-порталі ДФС України.

     Порядок подання річної декларації про майновий стан і доходи визначений ст. 179 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI (із змінами і доповненнями). 

     Володимир Прокопенко запросив громадян  міста Рубіжного та Кремінського району  завітати до 01 травня поточного року до Центрів обслуговування платників податків РУБІЖАНСЬКОЇ ОДПІ та звітувати про отримані доходи у минулому році. При виникненні будь-яких питань щодо заповнення декларацій про майновий стан і доходи, працівники ЦОПП завжди нададуть кваліфіковану допомогу.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 910 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua