Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Лютий » 10 » ОДПІ інформує. У січні про доходи відзвітувалося 67 рубіжан та жителів Кремінщини
10:54
ОДПІ інформує. У січні про доходи відзвітувалося 67 рубіжан та жителів Кремінщини

Завершився перший місяць деклараційної кампанії. Рубіжани та жителі Кремінського району  сумлінно виконують свій громадянський обов’язок  до Рубіжанської ОДП вже надійшло 67 декларації.Громадяни задекларували понад 2млн доходів . В бюджет внесено понал 115 тис.грн податку на доходи фізичних осіб.

Фахівці інспекції нагадують, що декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2014 році, громадяни міста  Рубіжне та Кремінського району можуть надати у зручний для себе спосіб.

Власне, декларація може бути подана до податкової інспекції особисто громадянином чи уповноваженою на це особою, або ж надіслана поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення.  Для бажаючих, скористатися послугами пошти нагадуємо, то зробити це необхідно не пізніше, ніж за десять днів до завершення деклараційної кампанії, тобто до 20 квітня 2015 року.

Крім того, повідомити податківців про власні активи рубіжани та жителі Кремінського району можуть і за допомогою сучасних інформаційних технологій. Це можна зробити в електронній формі через мережу Інтернет. Аби скористатися цією можливістю, декларанту необхідно мати особистий цифровий підпис. Безкоштовно отримати електронні ключі  можна у представництві Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України, який знаходиться у приміщенні центру обслуговування платників ДПІ у м. Сєвєродонецьку ,вул Енергетиків,72 Контактний телефон (06452)40269.  

Довідково: громадяни, які зобов’язані прозвітувати про минулорічні статки,   мають це зробити до 1 травня 2015 року.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 452 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua