Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Червень » 3 » Pобоча нарада з місцевими головами
15:18
Pобоча нарада з місцевими головами

     01 червня 2020 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад під керівництвом голови Кремінської районної ради Володимира Прокопенка.

На початку роботи Володимир Миколайович представив новопризначеного голову райдержадміністрації Олега Клименчукова. У своєму виступі Олег Володимирович зазначив, що має достатній досвід на керівних посадах та планує працювати на благо Кремінського району системно та віддано. Також голова РДА довів інформацію про рейтингові показники Кремінського району у Луганській області. Зокрема, за підсумками 2019 року Кремінський район посів 8 місце. За І квартал 2020 року за показниками соціально-економічного розвитку маємо 4 місце. Тож кожна територіальна громада району несе відповідальність за загальний результат успішності району.

         Інформацію про особливості роботи поштових відділень надала присутнім директор АТ «Укрпошта» Ілона Моісеєва. Вона зазначила, що у області працюють 272 поштових відділення, в яких надається широкий спектр послуг. Цінова пропозиція щодо отримання та відправлення посилок та поштових переводів значно нижча, ніж у конкурентів, а строки доставки такі ж самі. Також працюють мобільні поштові пункти, які спроможні надавати поштові послуги у будь-якому віддаленому населеному пункті. Планується автоматизація поштових відділень у селі Боровеньки  та селищі Стара Краснянка.  

         Начальник Кремінського відділення Фонду соціального страхування

Ірина Пахомова надала інформацію щодо особливостей роботи Фонду під час карантину, ознайомила з аналізом проведеної роботи з направлення застрахованих осіб та членів їх сімей на медичну реабілітацію та призвала поліпшити роботу з направлення застрахованих осіб до реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань та травм.

         З інформацією стосовно запобігання надзвичайних ситуацій на водних об’єктах до голів звернувся начальник Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області Андрій Павлов. Він нагадав про необхідність проведення заходів щодо навчання населення Правилам безпеки життєдіяльності та Правилам поводження в екстремальних ситуаціях.

         Інформацію щодо реєстрації правочинів, які видаються органами місцевого самоврядування, надав присутнім приватний нотаріус Микола Тимошенко.

На робочій нараді були розглянуті й інші питання та надані протокольні доручення.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 182 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua