Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Січень » 20 » Pобоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад
17:40
Pобоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад

     20 січня 2020 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад.

    До початку обговорення питань порядку денного наради голова районної ради Володимир Прокопенко представив учасникам наради  новопризначених посадовців: керівника Кремінського відділу прокуратури Сукача Євгена Олеговича та воєнкома Рубіжансько – Кремінського ОМВК Брюховецького Віктора Миколайовича.

         До порядку денного наради було включено 10 питань.

         Головний редактор газети «Кремінщина» Яна Величко у своєму зверненні до місцевих голів зазначила, що засоби масової інформації є своєрідним містком між органами місцевої влади і громадськістю та призвала продовжити взаємодію між місцевою владою та мас-медіа для відображення подій, що відбуваються в районі.

         Володимир Андрійчук, генеральний директор КНП «КРЦ ПМСД Кремінської районної ради», ознайомив з  інформацією щодо участі у проекті сприяння розвитку соціальної інфраструктури – покращення первинної медицини.

         З інформацією стосовно запобігання надзвичайних ситуацій в районі  до голів звернувся заступник начальника Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області Володимир Заморений. Він нагадав про необхідність проведення заходів щодо навчання населення Правилам безпеки життєдіяльності та Правилам поводження в екстремальних ситуаціях.

         Начальник служби у справах дітей Кремінської РДА Антон Іванник звернувся до голів з проханням щодо проведення роз’яснювальної роботи з сім’ями, що опинилися у складних життєвих обставинах, для запобігання резонансних ситуацій.

         З інформацією щодо змін в законодавстві України про декларування з 1 січня 2020 року до місцевих голів звернулася начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради Інна Лєпєхо.

         Голова районної ради Володимир Прокопенко поділився враженнями від участі в обговоренні внесення змін до Перспективних планів формування спроможних громад, яке відбулося у Києві в Мінрегіоні минулого тижня.

         Як відомо, в Україні створено уже понад тисячу об’єднаних територіальних громад, у яких живе 11,7 мільйона людей.

         Станом на 10 січня 2020 року, в Україні створено 1029 об’єднаних територіальних громад з населенням 11,7 мільйонів людей. Перспективними планами формування територій громад покрито 90,3% території країни.

         223 ОТГ утворилися в 2019 році, тоді як у 2018 - лише 141.

         6263 громад досі не об’єдналися, чим погіршують перспективи свого власного розвитку. До цього списку включені і більшість громад Кремінського району.

     На робочій нараді були розглянуті й інші питання та надані протокольні доручення.

     

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 219 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua