Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Листопад » 17 » Про скликання позачергової двадцять шостої сесії районної ради
16:08
Про скликання позачергової двадцять шостої сесії районної ради

                 Керуючись ст.55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 Скликати 22 листопада 2017 року позачергову, двадцять шосту  сесію Кремінської районної ради сьомого скликання з порядком денним:

  1. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року
  2. Про внесення змін до Кремінського районного бюджету на 2017 рік.
  3. Про надання згоди на укладання договорів про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ та укладання договорів про надання місцевої гарантії.
  4. Про погодження ПП «Рубіжанський залізобетон тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел
  5. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 7,2901га, право на яку виставляються на земельні торги для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (угіддя, рілля)
  6. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 7,1248 га, право на яку виставляються на земельні торги для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (угіддя, рілля)
  7. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 8,6219 га, право на яку виставляються на земельні торги для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (угіддя, рілля)
  8. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 7,4272 га, право на яку виставляються на земельні торги для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (угіддя, рілля)
  9. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 червня 2016 року №9/29 «Про затвердження проекту по об’єкту «Реконструкція Кремінської міської лікарської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини за адресою: Луганська область, м.Кремінна, вул.Побєди,1А»
  1. Пленарне засідання розпочати 22 листопада 2017 року о 10 – 00 в залі засідань Кремінської районної ради.
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 334 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua