Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Лютий » 1 » Робота депутатів у постійних комісіях
12:41
Робота депутатів у постійних комісіях

         01 лютого 2019 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів щодо заслуховування річних звітів діяльності підприємств (установ), засновниками яких є Кремінська районна рада.

         Депутати заслухали звіти керівників комунальних підприємств «Креміннатеплокомуненерго» Маруніна В., «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ – плюс» Матвєєвої В., комунальної установи «Кремінський районний центр «Спорт для всіх» Шевцова Д. та директора Кремінського районного центру соціальної реабілітації Худіяровської В.

         У ході заслуховування звіту керівника телерадіокомпанії «КТВ – плюс»  Матвєєвої В. обговорили питання створення на території району FM-мовлення. У обговоренні цього питання брала участь заступник голови Кремінської райдержадміністрації Махура Л. На даний час підготовлений і направлений до Національної Ради України з питань радіомовлення пакет документів для отримання відповідної частоти, після чого комунальне підприємство має отримати ліцензію на даний вид радіомовлення. Бюджетний запит для організації FM-мовлення на 2019 рік поданий до фінансового управління у повній комплектації. Кошти планується виділити з місцевого бюджету після отримання частоти та ліцензії.

         За результатами засідання постійної комісії звіти керівників прийняті до відома та рекомендовані для розгляду на пленарному засіданні.

         Чергове засідання постійної комісії щодо заслуховування річних звітів діяльності підприємств (установ) відбудеться наступної п’ятниці.

     

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 299 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua