Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Лютий » 4 » Семінари для представників органів місцевого самоврядування.
12:46
Семінари для представників органів місцевого самоврядування.

     04 лютого 2019 року у залі засідань районної ради для представників органів місцевого самоврядування проведено навчальні семінари.

    Перед початком проведення семінарів голова районної ради В.Прокопенко ознайомив з ходом децентралізації у Луганській області та з інформацією щодо проведення конкурсу проектів місцевого самоврядування. А начальник відділу економічного розвитку управління економічного розвитку і торгівлі Кремінської райдержадміністрації О.Криулікін ознайомив з Порядком та умовами надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки території, що зазнали конфлікту на сході України. Субвенція буде спрямована на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів житлового фонду або придбання у комунальну власність для надання в тимчасове користування внутрішної переміщеним особам.

     Найактуальнішим на даний час являється заповнення електронних декларацій. Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції районної ради Інна Лєпєхо провела семінар та надала рекомендації щодо заповнення електронних декларацій, перевірки актуальності електронної пошти та термінів дії електронних ключів. Особлива увага була зосереджена на відповідальності за несвоєчасне та неправдиве подання відомостей про суттєві зміни у майновому стані.

     На виконання протокольних доручень голови районної ради за підсумками робочої наради з місцевими головами від 15.01.2019 р. був проведений семінар для голів та секретарів місцевих рад з питань цивільного захисту та обговорення плану основних заходів з пожежної безпеки на 2019 р. Рекомендації з цих питань надали начальник відділу з ІТЗ Головного управління ДСНС у Луганській області Сергій Куценко та заступник начальника Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області Володимир Заморений.

     У подальшому планується проведення семінару для землевпорядників місцевих рад з обговорення внесених змін Земельного законодавства України.

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 250 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua