Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Жовтень » 16 » Шановні працівники харчової галузі району!
08:11
Шановні працівники харчової галузі району!

     День працівника харчової промисловості у нашому районі вважають своїм професійним святом не тільки колективи підприємств, які давно відомі як виробники якісної харчової продукції, але і десятки малих приватних підприємств, підприємців. Всі вони сьогодні працюють у сфері виготовлення продуктів харчування.

У харчовій галузі району сумлінно працює багато висококваліфікованих майстрів своєї справи – це хлібопекарі та борошномели, кондитери, виробники м'яса та молокопродукції і багато інших фахівців, які своєю наполегливою працею забезпечують зростаючий попит людей на продукти.

Всі Ви гідно тримаєте торгову марку, забезпечуючи високу якість продукції, знаної не тільки у районі, а і  за його межами.

Харчова промисловість здолала нелегкий шлях становлення, і сьогодні ми з гордістю відзначаємо, що у галузі є історія, є значні здобутки і є чудові перспективи подальшого розвитку.

У переддень вашого професійного свята, дорогі трудівники харчової промисловості, прийміть слова заслуженої подяки та шани і найщиріші вітання з нагоди Дня працівників харчової промисловості.

Нехай кожен день приносить вам нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним, родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов'язку.

Вітаючи вас зі святом, зичу вам міцного здоров'я, наснаги, високих матеріальних статків у ваших сім'ях та нових виробничих успіхів.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 316 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua