Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Квітень » 18 » Tренінг за темою «Розробка та запровадження дієвих механізмів взаємодії органів місцевого самоврядування, громадськості та ЗМІ»
11:24
Tренінг за темою «Розробка та запровадження дієвих механізмів взаємодії органів місцевого самоврядування, громадськості та ЗМІ»

         Цього тижня у місті Святогірську  відбувся дводенний тренінг за темою «Розробка та запровадження дієвих механізмів взаємодії органів місцевого самоврядування, громадськості та ЗМІ». Участь у тренінгу взяв голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко.

         Добре поінформована громада здатна краще сприймати рішення, які приймаються місцевою владою. Як забезпечити прозорість місцевої влади, побудувати ефективну комунікацію з громадськістю та взаємодіяти із засобами масової інформації ? Чим запит на інформацію відрізняється від звернення? Як громадськості та журналістам скласти запит на інформацію чи звернення, щоб отримати максимально повну відповідь, а органам місцевого самоврядування відповісти, щоб задовольнити інформаційні потреби громади? Саме на ці питання шукали відповіді учасники тренінгу, метою проведення якого було навчити налагоджувати тристоронню комунікацію між органами місцевого самоврядування, громадськістю і засобами масової інформації та отримати механізм для їх ефективної взаємодії.

      Тренінг організовано Українською асоціацією районних та обласних рад в рамках проекту «Добре врядування для розбудови потенціалу громади» за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні із відновлення та розбудови миру за проектом «Ефективне врядування та залучення громадян для покращення доступу до правосуддя, безпеки, охорони довкілля та соціальної згуртованості на сході України» за підтримки Уряду Королівства Данії, Швейцарської агенції розвитку та співробітництва та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва.

     

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 261 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua