Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Травень » 10 » У смт.Новоайдар відбулися обласні урочисті заходи, присвячені річниці Великої Перемоги!
11:37
У смт.Новоайдар відбулися обласні урочисті заходи, присвячені річниці Великої Перемоги!

     9 травня заступник голови Кремінської районної ради Б.Руденко та перший заступник голови Кремінської райдержадміністрації Р.Мар¢ясов взяли участь у обласних урочистих заходах, присвячених 72-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, які відбулися у Новоайдарі, куди завітав і голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

     «Вітаю вас, дорогі ветерани, земляки з цим великим святом! – звернувся до учасників заходу Юрій Гарбуз. – Вважаю, потрібно пишатися тим, що у нас є можливість обійняти ветеранів, а коли необхідно – звернутися до них за порадою. Віддамо пошану і тим, хто у 1945-му не повернувся додому. На превеликий жаль, нам не вдалося зробити головного – зберегти мир при живих свідках Другої світової, які вчили нас цінувати людське життя».

     «Звертаюся до мешканців усієї Луганщини – від Троїцька до Краснодона, від Мілового до Кремінної! Нехай хрест добра, віри, надії благословить нашу землю. Сподіваюся, у цьому році наша загальна гібридна біль скінчиться. Усім нам – миру. Низький уклін тим, кого вже немає поряд. Слава Україні!» – наголосив він.

     Також Юрій Гарбуз наголосив на тому, що усі заходи обласного значення відтепер будуть проводитися по різних куточках Луганщини

   

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 397 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua