Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Березень » 25 » В інфоцентрі райдержадміністрації пройшла чергова зустріч.
09:26
В інфоцентрі райдержадміністрації пройшла чергова зустріч.

      24 березня в інформаційному центрі райдержадміністрації, що діє на базі центральної районної бібліотеки, пройшло засідання за тематикою: перспективи розвитку національної поліції, профілактика правопорушень серед молоді, а також виявлення правопорушень у сфері охорони лісових насаджень на території району.
      Спікерами зустрічі стали голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, виконуючий обов’язки начальника Кремінського відділу Національної поліції Валентин Сириця.
     Учасники заходу, а це учнівська і студентська молодь, члени громадської ради при Кремінській райдержадміністрації, окремі депутати міської та районної рад, представники ЗМІ, мали змогу почути актуальну для сьогодення інформацію та з’ясувати деякі аспекти.
      Так, стосовно реформи міліції в поліцію були поставлені слушні запитання щодо основних засад діяльності правоохоронного органу нового формату, механізмів взаємодії поліції із громадськістю, ситуацією у сфері боротьби із наркоманією.
      Як відзначив Валентин Сириця, зараз у кожному населеному пункті району тривають сходи – віче за його участі, де жителі територіальних громад можуть висловлювати свої пропозиції та зауваження до роботи поліції. На думку керівника місцевого райвідділу, це й є найбільш дієвим способом почути і врахувати «голос» громадськості.
      Відносно резонансної теми охорони лісових насаджень керівниками району та поліції було відзначено, що протягом цього року було розпочато 6 кримінальних впроваджень по факту незаконних оборудок у цій сфері. За цей же період працівниками поліції на території району було затримано для перевірки 327 одиниць транспорту, що здійснював перевезення лісу. Разом із тим, Валентин Сириця відзначив, що левову частку цієї деревини становить транзит із Новоайдарського і Станично – Луганського районів. Перевірці підлягають і бригади Кремінського лісгоспу, в чому було знайдено повне порозуміння із адміністрацією державного підприємства.
      Наприкінці зустрічі вирішили берегти ліс іще і шляхом його прибирання від залишків несвідомих відпочивальників – як потепліє, молодь обов’язково збереться на еколого – патріотичну акцію «Кремінщина – це територія краси і єдності!».

         

    

За матеріалами Кремінської РДА
https://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_1226
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 438 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua