Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Жовтень » 5 » В Кремінній відбувся XII мотокрос, присвячений пам’яті загиблих воїнів –інтернаціоналістів та агиблих в АТО
21:22
В Кремінній відбувся XII мотокрос, присвячений пам’яті загиблих воїнів –інтернаціоналістів та агиблих в АТО

     Сьогодні, в  першу суботу жовтня, в Кремінній відбувся вже традиційний для кремінян та гостей міста XII мотокрос присвячений пам’яті загиблих воїнів –інтернаціоналістів та загиблих в АТО.

     До початку змагань присутні  вшанували  хвилиною мовчання воїнів інтернаціоналістів та загиблих в АТО, а також Олександра Кайдаша.

     На відкритті змагань виступив голова районної ради Володимир Прокопенко, який привітав учасників та гостей з цим чудовим святом швидкості та екстриму. Побажав спортсменам перемог та гарного настрою .

     В цей день на Кремінщину завітали кращі спортсмени східного регіону, для кого мотоспорт став невід’ємною частиною життя.

     Змагались учасники  в 7 класах, а в чотирьох наші Кремінські спортсмени посіли призові місця, а саме : клас 50 см3 – Віктор Марков ,найменший учасник змагань ( 4 роки)  посів ІІІ місце,  клас 65 см3 – Кирило Марков ІІ місце ,  клас  екіпаж с коляскою – Олексій  Циган та Володимир  Бубунистий посіли І місце ,  клас любителів -  Гліб  Єрісковський І місце.

     Нагороджували  переможців кубками, дипломами, грамотами та грошовими призами  голова районної ради Володимир Прокопенко та в.о. голови райдержадміністрації Володимир Позняк.

     Тож, вітаємо наших спортсменів

         

         

         

         

         

         

        

Переглядів: 245 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua