Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Лютий » 12 » В районній раді відбулося друге засідання постійної  депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та викори
11:21
В районній раді відбулося друге засідання постійної  депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та викори

     В районній раді відбулося друге засідання постійної  депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів, метою якого є щорічне звітування керівників комунальних підприємств та установ про власну діяльність та використання комунального майна.

         У своєму звіті директор комунальної установи «Кремінський районний центр «Спорт для всіх»  Дмитро Шевцов зазначив, що у 2019 році проведено 38 спортивно-масових заходів, в яких взяли участь понад 2,5 тис. жителів Кремінського району різного віку, що у два рази більше, ніж у 2018 році. Наймасовішими змаганнями були настільний теніс, дворовий футбол, волейбол, велопробіги, мотокрос, конкурсно-розважальні спортивні заходи для дітей та молоді. Усі спортивно-масові заходи організовувались та проводились спільно з сектором молоді та спорту райдержадміністрації, районною організацією фізкультурного товариства «Колос», ДЮСШ та федераціями різних видів спорту згідно єдиного календаря спортивних заходів у Кремінському районі. Для проведення спортивно-масових заходів були залучені інструктори зі спорту КРО ВФСТ «Колос», тренери ДЮСШ, вчителі фізичної культури навчальних закладів району, ентузіасти спорту, волонтери.

         Діяльність КУ «КРЦ «Спорт для всіх» протягом року висвітлювалась у районних засобах масової інформації.

         Юрій Кононов, виконуючий обов’язки директор комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія» на дольових засадах», у своєму звіті зазначив, що у 2019 році відпочили та оздоровилися 234 дитини, з яких 119 – діти пільгових категорій.

         Укладено Договори пожертви з Громадською організацією «Економія» на передачу обладнання для освітлення табору та на встановлення трьох котлів для опалення корпусів № 2, №3 та №4.

         Проводиться робота щодо фінансування, проектування та виконання капітального ремонту усіх корпусів та усього закладу взагалі.

         Про діяльність Комунального підприємства «Районна телерадіокомпанія «КТВ-плюс» у 2019 році доповідала директор підприємства Вікторія Матвєєва. Вона зазначила, що КП «РТРК «КТВ-плюс» працює відповідно до чинного законодавства щодо радіо- і телемовлення, виконуючи головну функцію, визначену у Статуті ТРК – всебічне і оперативне висвітлення подій та економічно-суспільної ситуації на території району. Тематика і зміст медіа-матеріалів відповідають Програмній Концепції ТРК і визначеним у ній рубрикам та циклам. За звітній період створено 74 телевізійні матеріали та 259 радіопередач загальним хронометражем 69 годин.

         Для забезпечення і розширення радіомовлення на території міста і району ТРК підготувала пакет документів для отримання FM-частоти та у червні 2019 року отримала частоту 99,2 МГц для передавача потужністю 0,03 кВт. Наступним етапом стала підготовка пакету документів для отримання відповідної ліцензії на частотне мовлення. Наприкінці минулого року така ліцензія була отримана.

         З метою розширення медіа-аудиторії підприємство створило власну сторінку у Фейсбуці, де розміщується відео і аудіо-продукт ТРК про життя району, територіальних громад, про роботу органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування та інше.

         Також відеоматеріали ТРК розміщує на власній сторінці в youtube, після чого сюжети поширюються соцмережами й використовуються на сторінках РДА, районної ради, установ бюджетної сфери, МНС тощо. Загальна кількість переглядів матеріалів ТРК склала 18093.

         Основне завдання, що стояло перед ТРК у звітному періоді – забезпечення належного режиму роботи і надання замовникам інформаційних послуг – виконане.

                   Валентина Худіяровська, директор комунальної установи «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів», у своєму звіті зазначила, що цільовим призначенням центру є здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку дітей з інвалідністю або дітей, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, дітей диспансерної групи за направленням Кремінської ЛКК, засвоєння ними знань, умінь, навичок досягнення та збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних, професійних здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу.

         Протягом звітного періоду в Центрі проведено 4432 занять, спрямованих на корекцію вад розвитку та полегшення фізичного стану дітей.

На початок 2020 року на обліку в Центрі перебуває 67 дітей, з яких 41 дитина з інвалідністю, 13 дітей з групи ризику віком від 0 до 4 років за Програмою раннього втручання та 13 дітей диспансерної групи з хронічною патологією за довідками ЛКК.

         Усі послуги згідно законодавства України надаються дітям безкоштовно.

         За результатами засідання постійної комісії звіти керівників взяті до відома та рекомендовані для розгляду на пленарному засіданні.

         З повним текстом звітів керівників комунальних підприємств можна ознайомитися на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 218 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua