Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Січень » 11 » В рамках проекту «Змінимо країну разом!» кремінські діти поїхали до Львівщини.
15:43
В рамках проекту «Змінимо країну разом!» кремінські діти поїхали до Львівщини.

      Проектом, започаткованим губернатором Луганської області Юрієм Гарбузом, передбачається широке співробітництво у різних сферах між західними і східними регіонами України. Багато територій Луганської області вже знайшли побратимів серед західних регіонів, а деякі формалізували свої стосунки підписанням відповідних угод і меморандумів. Такий документ був підписаний нещодавно і між Кремінським, Сколівським та Стрийським районами Львівської області. Саме туди – до Сколівщини - вирушили 9 січня в екскурсійну поїздку 20 кремінських дітей разом із двома вчителями.
      Це вже не перші такі відвідини. У минулому році наші діти теж були на гостинах. Усі витрати на організацію культурно – розважальної програми, проживання та харчування взяла на себе приймаюча сторона. Цього разу діти будуть проживати у родинах, які виявили бажання приймати у себе маленьких гостей з далекого сходу.
      Квитки до Львова і додому придбали місцеві підприємці, тим самим зробивши свій внесок у створення для дітей казкової подорожі. А те, що вона буде казковою, не сумнівається ніхто. «Я хочу, що б ви отримали незабутні враження від подорожі, від чудових краєвидів, від щирості наших друзів на заході. А ще я хочу, щоб ви донесли до них красоту нашої природи, наш український дух, який нам притаманний», - сказала голова районної державної адміністрації Наталя Чехута, яка спільно із головою районної ради Володимиром Прокопенком, батьками дітей приїхали на залізничний вокзал побажати їм щасливої дороги.
      Учні міських та сільських загальноосвітніх закладів району будуть в екскурсійній поїздці на Сколівщину до 15 січня включно.

    

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 353 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua