Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Червень » 6 » V Спортивні ігри школярів Луганської області
15:29
V Спортивні ігри школярів Луганської області

     04-05 червня 2016 року в місті Кремінна були проведені V Спортивні ігри школярів Луганської області (1999-2000р.н.) та Чемпіонат Луганської області з легкої атлетики серед юнаків 2001 р.н. та молодше. У змаганнях брали участь юні легкоатлети зі Станично-Луганського, Старобільського. Білокуракінського та Кремінського районів та міст Лисичанська, Рубіжного та Сєвєродонецька.

     На церемонії відкриття були присутні заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко, начальник Луганського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Віктор Острєцов, керівник Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Микола Кравченко, трикратна олімпійська чемпіонка з легкої атлетики Ольга Бризгіна.

     Спортивні ігри школярів є найважливішим спортивно-масовим заходом серед учнів у 2016 році, а легка атлетика наймасовішим видом спорту. Основними завданнями заходу є збереження і зміцнення учнівської молоді, організація змістовного дозвілля, підготовка членів збірних команд області й України.

     Змагання проводились у 12 дисциплінах (100 м з бар’єрами. 100 м, 400 м, 1500 м, 200 м, 800 м, 3000 м, стрибки у довжину, штовхання ядра, потрійний стрибок, метання спису та диску).

У загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином:

     І місце – команда Старобільського району, ІІ місце – команда міста Сєвєродонецька, ІІІ місце у команди міста Лисичанська.

     Учасники та переможці змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками. Команди отримали солодкі призи від Народного депутату України Курила Віталія Семеновича та смаколики від титульного партнера Луганського облвідділення (філії) КФВС МОНУ «Українського м'ясокомбінату» - регіональний представник Бернадська Т.В.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 466 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua