Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Січень » 2 » Відкриття нових сучасних лікарських установ
16:07
Відкриття нових сучасних лікарських установ

         Діяльність амбулаторій загальної практики сімейної медицини є логічною основою ефективності системи охорони здоров’я, оскільки їх діяльність відповідає більшій частині запитів населення. Аналіз економічних показників діяльності таких амбулаторій підтверджує, що сімейна медицина рентабельна за рахунок зменшення направлень на консультації, аналізи, госпіталізацію в районну лікарню тощо.

         З гарної новини для жителів Кремінщини розпочався Новий рік - це відкриття лікарських амбулаторій загальної практики - сімейної медицини у двох протилежних частинах міста Кремінна: по провулку Медовому та на площі Парковій.

         На урочисте відкриття нових сучасних лікарських установ завітали заступник голови Кремінської райдержадміністрації Володимир Позняк, голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко, генеральний директор Комунального некоменційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської районної ради Володимир Андрійчук, Кремінський міський голова Юрій Прокопенко,  представники ЗМІ, жителі та гості громади тощо. Почесні гості щиро вітали з гарною подією громаду, зичили усім міцного здоров’я, наснаги, терпіння, миру та спокою, а головне – відвідувати медзаклади лише для профілактики та отримання вітамінів.

         Голова районної ради Володимир Прокопенко зазначив: «Розвиток медицини та, зокрема, медичної інфраструктури, – це важливий крок вперед. Відтепер мешканці Кремінської громади зможуть отримувати якісні медичні послуги в нових сучасних  амбулаторіях сімейної медицини. Адже населення повинне мати відповідні умови життя незалежно від місця проживання.. Тож на сьогодні ми маємо позитивний результат – два нові сучасні медичні об’єкти в Кремінній: по провулку Медовому та на площі Парковій».

         «Радісно спостерігати за отриманим результатом, адже нові амбулаторії є запорукою підтримки розвитку медицини в районі та яскравим прикладом того, як разом можна робити великі справи на благо громади, досягати результатів і доводити заплановану справу до кінця», - додав  Володимир Андрійчук.

Після чого традиційно керівництвом влади було перерізано стрічки.

          

          

          

          

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 400 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua