Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Квітень » 15 » Візит на V Європейський Конгрес самоврядування
13:29
Візит на V Європейський Конгрес самоврядування

     ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" спільно з Асоціацією Місцевих Рад "Ради Львівщини" та Львівською обласною радою організували візит самоврядників з Львівщини, Закарпаття, Прикарпаття, Буковини, Полтавщини, Луганщини та Донеччини на V Європейський Конгрес самоврядування.

            Конгрес проходив 8 та 9 квітня в місті Кракові  у Польші. У складі делегації від Луганської області участь у Конгресі взяв голова Кремінської районної ради, Голова Луганської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, Голова Луганського відділення Асоціації обласних та районних рад України Володимир Прокопенко.  

         На п’яти тематичних напрямках відбулося понад 60 подій: програмні блоки, лекції, доповіді, семінари.

         Учасники  Європейського конгресу самоврядування  мали змогу зустрітися з Генеральним консулом України в Кракові Олегом Мандюком  та обговорити  можливості налагодження співпраці з польськими колегами.

         У Кросненському повіті делегати Конгресу зустрічалися з Президентом міста Кросно та іншими запрошеними представниками органів самоврядування гірської території Підкарпатського воєводства.  Також відбулася зустріч з мером міста Загужа Ернестом Новаком та заступником керівника Спільного Технічного Секретаріату Програми Польща-Білорусь-Україна Томашем Єнджеєвським.

         Учасники візиту ознайомилися із кращими практиками та особливостями управління в таких сферах як освіта, будівництво доріг, захист навколишнього середовища, міське управління, культура, спорт, курорти, публічні закупівлі.  Під час зустрічі відбулися жваві обговорення та нетворкінг.
         Усі учасники Конгресу отримали сертифікати.

         Наступний навчальний візит відбудеться вже у вересні цього року.

          

          

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 273 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua