Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Травень » 31 » «Всі на старт!»
16:21
«Всі на старт!»

         31 травня у спортивному залі КУ ЛОФЦ «Олімп» відбулось спортивне свято «Всі на старт!» серед команд дітей середнього віку дошкільних навчальних закладів Кремінського району. Участь у спортивному заході взяли чотири команди: ДНЗ «Катруся», ДНЗ «Зірочка», ДНЗ «Малятко», ДНЗ «Берізка», складені з восьми учасників (4 хлопчика, 4 дівчинки).

         За програмою спортивного свята команди дошкільнят спочатку разом зробили веселу зарядку-розминку, по закінченню якої пройшов конкурс представлення команд, далі юні спортсмени ринулись до змагань в естафетах («передай прапорець», «кенгуру», «змійка та дуга», «фітбол», «перекинь обруч», «обруч та тунель»), які були підготовленні згідно програми підготовки та занять у дошкільних навчальних закладах, затвердженні на нараді інструкторів зі спорту дошкільних навчальних закладів  Кремінського району.

         Так сталося, що в такий день перемогу святкує тільки дружба, тому сьогодні всі маленькі учасники отримали дипломи змагань з найвищим місцем від Кремінської райдержадміністрації та КУ Кремінського районного центру «Спорт для всіх». Команди-учасниці отримали від обласного відділення НОК України подарунки з олімпійською символікою та солодощі від спонсорів та меценатів Кремінної.

         Спортивне свято було організовано та проведено КУ Кремінським районним центром «Спорт для всіх» та сектором молоді та спорту Кремінської районної державної адміністрації за сприяння Луганського облвідділення (філії) КФВС МОН України та КУ ЛОФЦ «Олімп».

         

         

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 327 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua