Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Березень » 29 » Взаємодія голови та виконавчого апарату районної ради з оранами місцевого самоврядування району
16:14
Взаємодія голови та виконавчого апарату районної ради з оранами місцевого самоврядування району

         Протягом березня головою районної ради Ю.І.Назаренко були проведені особисті  прийоми громадян у селах Новоолександрівка, Новомикільське, Єпіфанівка, Боровеньки, Червонопопівка, Голубівка, Булгаківка та Михайлівка. Одночасно з головою районної ради з метою надання костультативно-методичної допомоги сільським радам виїздила група спеціалістів виконавчого апарату районної ради.

У процесі роботи виникало безліч проблемних питань щодо ведення в сільських радах документообігу з організаційних і кадрових питань, які потребують врегулювання. Усім посадовцям сільських рад була надана всебічна допомога.

Дана практика взаємодії має позитивне значення як для територіальних громад, так і для посадових осіб місцевого самоврядування.

Слід окремо зазначити, що приємно вразив стан справ у Червонопопівській сільській раді.

Незважаючи на те, що Червонопопівський сільський голова – наймолодший з місцевих голів району і обраний на посаду вперше, практично не виникло питань щодо ведення документації, будь-то кадрові питання чи оформлення сесійних протоколів. Ніщо не проходить повз увагу молодого голови. Навіч прагнення голови покращити життя селян та їх відпочинок. Поступово проводяться ремонтні роботи у сільському будинку культури, в якому вже працюють три гуртки: діти будують справжні витвори мистецтва з сірників, дівчата із задоволенням відвідують танцювальний гурток східних танців, а люди старшого покоління відвідують колектив народної пісні «Вербиченька». Нещодавно у клубі з’явився більярдний стіл, а для любителів шахів на старенькому звичайному столі намальована шахова дошка. То ж є де селянам проводити свій вільний час.

         Найбільше спірних питань виникало в Єпіфанівській та Булгаківських сільських радах.

Переглядів: 530 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua