Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Листопад » 13 » Засідання  позачергової шістдесят першої сесії Кремінської районної ради
10:57
Засідання  позачергової шістдесят першої сесії Кремінської районної ради

         12 листопада 2020 року під головуванням Володимира Прокопенка відбулося пленарне засідання  позачергової шістдесят першої сесії Кремінської районної ради.

         У рамках підготовки до пленарного засідання  сесії  пройшли засідання постійних депутатських комісій, на яких було визначено перелік питань порядку денного сесії.

         Проведення позачергової сесії викликано врегулюванням бюджетних питань та питань діяльності комунальних підприємств району.

У зв’язку із запровадженням в Україні карантину через загрозу коронавірусу було прийнято рішення проводити сесію у закритому режимі з низкою обмежувальних заходів.

         Першим було розглянуто питання щодо встановлення  комунальному підприємству «Креміннатеплокомуненерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання. Складовою зміни тарифу є зміна вартості паливних дров, яка зменшилася.  Тож тариф зменшено порівняно з діючим дотепер на 57, 06 грн. та встановлено на рівні:

  • для потреб бюджетних установ/організацій – 2158,58грн/Гкал та рентабельності 2,44%;
  • для потреб інших споживачів (крім населення) – 2158,58грн/Гкал та рентабельності 2,44%.

         З блоком бюджетних питань депутатів ознайомила виконуюча обов’язки начальника фінансового управління РДА Наталія Клєсова.

         Депутати затвердили звіт про виконання Кремінського районного бюджету за 9 місяців 2020 року, внесли зміни доінвестиційної програми суб’єкта господарювання у сфері теплопостачання комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго», Програми підтримки комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго», Програми розвитку та підтримки надання медичної допомоги на первинному рівні у Кремінському районі, Програми підтримки комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс», Програми соціально-економічного і культурного розвитку Кремінського району та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2020 рік.     

         Також депутати затвердили план розвитку Комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської районної ради».

         Прийняті рішення і комунального спрямування. А саме – затверджено звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств за ІІІ квартал 2020 року та їх фінансові плани на 2021 рік.

         Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна ознайомитись на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

          

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 378 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua