Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Березень » 23 » Засідання ради промисловців та підприємців Кремінського району
15:12
Засідання ради промисловців та підприємців Кремінського району

      В райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Наталі Чехути відбулось засідання ради промисловців та підприємців Кремінського району.
     На захід були запрошені члени Ради та робочої групи, представники малого та середнього бізнесу, фахівці державних служб.
     В ході зустрічі присутні розглянули питання необхідності дотримання вимог рішення сесії Кремінської районної ради від 26.05.2011 № 7/6 «Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в магазинах та ларьках у нічний час (з 22-00 до 7-00 години)», інформацію щодо грантових програм для МСБ на 2017 рік та інвестиційно-кредитної програми «Куб» "Приватбанку", регулювання цін на автобусні перевезення тощо.
     Наталя Чехута проінформувала про підсумки розвитку Кремінського району у минулому році та взяла участь в обговоренні проблем, які найбільш турбують підприємців. Серед них - нарахування ЄСВ та штрафів за невчасну сплату податку в аспекті дії Закону «Про тимчасові заходи в зоні АТО», можливість перегляду розміру ставки єдиного податку (рішення місцевих органів влади) та інше.
     За підсумками засідання головою райдержадміністрації Наталею Чехутою надані відповідні доручення структурним підрозділам.

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 422 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua