Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Січень » 30 » Заступник голови районної ради Борис Руденко відвідав Голубівську сільську раду
12:13
Заступник голови районної ради Борис Руденко відвідав Голубівську сільську раду

         Заступник голови районної ради Борис Руденко відвідав Голубівську сільську раду. Метою візиту була зустріч з сільським головою Іриною Бобильовою, депутатами районної ради Вікторією Задніпровською та Миколою Біляченком та активом громади для  інформування про можливі перспективи розвитку Голубівської громади у складі Рубіжанської ОТГ.

         Процес децентралізації – це єдиний шлях, коли кожна громада матиме можливість господарювати самостійно. Це дуже важливий крок, який  дає можливість самостійно наводити лад на місцях.

         Депутати районної ради звітували перед активом громади про свою діяльність та діяльність районної ради у 2019 році.

         У ході робочої поїздки заступник голови районної ради обговорив із Голубівським сільським головою стан та перспективи соціально-економічного розвитку сільської громади, пріоритетні завдання на 2020 рік.

         Борис Руденко ознайомився з роботою Голубівського ФАПу, поцікавився рівнем забезпечення медичними препаратами, кількістю звернень громадян за медичною допомогою та проблемами, які виникають у роботі установи. Приміщення ФАПу відновлене, має сучасне обладнання, відповідає усім вимогам якісного медичного обслуговування. Приміщення знаходиться у гарному стані як ззовні, так і всередині – прийомні кабінети чисті, охайні та теплі.

         Також Борис Васильович разом із сільським головою Іриною Іванівною відвідали місцеві школу, дитячий садок та сільський клуб. Із керівниками закладів вони обговорили питання подальшого їх удосконалення, відновлення та забезпечення відповідним обладнанням.

         Перебуваючи в селі, заступник районної ради відзначив якісну роботу сільської ради в організації благоустрою підпорядкованої території, яка навіть в зимові та сірі дні виглядає особливо ошатно.

         У ході робочої поїздки заступник голови районної ради також відвідав Булгаківську сільську раду.

          

     

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 232 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua