Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Лютий » 3 » Звітування керівників комунальних підприємств про власну діяльність та використання комунального майна
14:29
Звітування керівників комунальних підприємств про власну діяльність та використання комунального майна

       В районній раді відбулося перше засідання постійної  депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів, метою якого є щорічне звітування керівників комунальних підприємств про власну діяльність та використання комунального майна.

      У своєму звіті директор комунального підприємства «Теплокомуненерго» Володимир Марунін зазначив, що підприємство виробляє, транспортує та постачає теплову енергію трьом категоріям споживачів: населенню, бюджетним організаціям та іншим споживачам.

         Після   реалізації  програми децентралізації системи теплопостачання м. Кремінна абонентів категорії «населення» немає, опалюється лише один гуртожиток навчального закладу. Бюджетних організацій – 14 одиниць, інших споживачів – 8.

    Протягом 2019 року підприємством проведено аудит ефективності теплопостачання, що дало змогу визначити фактичні втрати теплової енергії в зовнішніх теплових мережах. Також проведено заходи по зменшенню втрат теплової енергії, серед яких було повне переведення житлових квартир населення багатоповерхових будинків на автономне опалення. Бюджетні заклади, що розташовані в центрі міста, перепідключені до котельні ГПТУ. Повністю припинили роботу котельні МДСО та ЦМК. Виконання даних заходів поступово дозволить комунальному підприємству «Креміннатеплокомуненерго» перестати бути збитковим і в подальшому працювати стабільно.

        Підприємство не має заборгованості щодо виплати заробітної плати, також відсутня заборгованість перед бюджетом по сплаті податків та обов’язкових зборів.

    Заборгованість населення за теплопостачання станом на кінець 2019 року  склала 2.099,8 тис. грн. По поточній заборгованості та заборгованості строком до 3-х років на підприємстві ведеться претензійно-позовна робота.

  Лариса Кульбач, генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської районної ради», у своєму звіті щодо діяльності підприємства у 2019 році зазначила, що у минулому році стартувала повномасштабна реформа вторинної ланки надання медичної допомоги (вторинки). Щоб підписати договір з Національною службою здоров’я України  та приєднатись до реформи, медичний заклад наприкінці минулого року змінив свій юридичний статус і перетворився з комунального закладу на комунальне некомерційне підприємство.

     У рамках реформи проведено значну кількість ремонтних робіт у медичних та господарчих корпусах лікарні. Проведено капітальні ремонти поліклініки, головного та хірургічного корпусів, стерилізаційного відділення, придбано медичне обладнання для операційних блоків (ендоскопічна система з відеобронхоскопом та відеоколоноскопом) та інші матеріальні цінності. Завершено реконструкцію будівлі інфекційного відділення, в якому на даний час розміщений обласний онкодиспансер.

      У планах на 2020 рік – завершити ремонт  першого поверху поліклініки та хірургічного корпусу, придбати цифровий флюорограф у поліклініку, розпочати капітальний ремонт приміщення колишньої молочної кухні для передачі у відомче житло молодим фахівцям, впроваджувати новітні технології у лікувально-діагностичному процесі.

      Про діяльність Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської районної ради» у 2019 році звітував генеральний директор підприємства Володимир Андрійчук. Він зазначив, що медична структура, яку він очолює, теж переживає відповідальний період реформування.

     Комунальна установа перетворена у комунальне некомерційне підприємство ще наприкінці 2018 року. У лютому 2019 року підписаний Договір з Національною службою здоров’я України, первинка почала фінансуватися за державною медичною гарантією.

    У процесі реорганізації та ліцензування Центр був забезпечений необхідним обладнанням та комп’ютерами, усі амбулаторії підключені до мережі Інтернет.

         Медичну допомогу населенню району здійснюють 23 лікаря (укомплектованість становить 74,2%), з яких сімейних лікарів – 14, терапевтів – 4, педіатрів – 5 та 56 медичних працівників з середньою медичною освітою (укомплектованість – 94%). Серед лікарів вищу категорію мають 8 осіб, першу – 13, другу – 3, сертифікатів – 2.  Лікарями Центру на кінець 2019 року з населенням району укладено 28496 декларацій, що становить 74,6%.

         Лікарі Центру працюють у програмі електронної системи охорони здоров’я та перейшли на міжнародну класифікацію первинної медичної допомоги.

         Поступово поліпшується матеріально-технічна база, проводиться робота з оснащення первинної ланки медичним обладнанням. Так завершені роботи з реконструкції Кремінської міської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. За рахунок районного бюджету придбано частину будівлі по вул. Донецькій, 108, де проведено капітальний ремонт та відкрито Кремінську міську лікарську амбулаторію №3. Для забезпечення доступною, якісною первинною допомогою у віддалених від центру міста районах відкриті сімейні амбулаторії: Кремінська лікарська амбулаторія №4 по пров. Медовому(район першої шахти) та Кремінська лікарська амбулаторія №2 на площі Парковій (колишня площа Петровського). Амбулаторії оснащені сучасним медичним обладнанням, прилегла до амбулаторій територія облаштована ігровими майданчиками. Для нових амбулаторій та Варварівської СЛА ЗП-СМ придбано 3 автомобілі.

   Також проведено ремонтні роботи у Красноріченській селищній та Новоастраханській сільській лікарських амбулаторіях.

         В рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості та наближення високоякісної медичної послуги до кожної людини, сільські амбулаторії Центру забезпечені телемедичним обладнанням, що дасть можливість консультування, діагностики та лікування  пацієнта з використанням Інтернету для обміну інформацією. Придбано 7 таких комплектів.

         Наше некомерційне комунальне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської районної ради» у 2019 році стало лауреатом рейтингу «Кращі підприємства України» в галузі «Охорона здоров’я». Вітаємо увесь колектив підприємства та його генерального директора Володимира Андрійчука з відзнакою та високими показниками в роботі.

  Костянтин Камєнєв, начальник комунального підприємства «Кремінське районне бюро технічної інвентаризації», у своєму звіті наголосив на тому, що проблемою для підприємства залишається недосконала законодавча база України як в питаннях надання послуг клієнтам, так і в діяльності самого підприємства. На теперішній час підприємство надає послуги лише з технічної інвентаризації майна та виготовлення технічної документації на об’єкти нерухомого майна. У зв’язку зі зниженням замовлень підприємство працює за скороченим графіком роботи.

         З метою збереження великої кількості архівних справ на житлові будинки та нежитлові будівлі фізичних та юридичних осіб по м. Кремінна та Кремінському району, матеріалів технічної інвентаризації, обладнання та майна КП «Кремінське РБТІ», збереження штату кваліфікованих працівників підприємству необхідна матеріальна підтримка з районного бюджету.

         За результатами засідання постійної комісії звіти керівників взяті до відома та рекомендовані для розгляду на пленарному засіданні.

         З повним текстом звітів керівників комунальних підприємств можна ознайомитися на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 303 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua