Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Липень » 17

14 липня у Кремінській центральній районній бібліотеці члени клубу «Духовний лекторій» провели захід, присвячений вшануванню пам’яті князя Володимира Великого.

25 лютого 2015 р. Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про вшанування пам’яті Князя Київського Володимира Великого – творця середньовічної європейської держави Руси - України». Для збереження та утвердження традицій української державності, нагадування про роль історичної спадщини Руси - України у їх становленні, визнання важливості прийняття християнства для розвитку українського суспільства як невід'ємної частини європейської цивілізації, вшанування пам'яті Володимира Великого - видатного державного та політичного д ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 454 | Добавил: admin | Дата: 17.07.2015

         13 липня 2015 року заступник голови районної ради Борис Руденко брав участь у розширеній апаратній нараді при голові райдержадміністрації.

         На апаратній нараді присутні отримали інформацію від директора комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія» Мар¢ясова Р.В. стосовно оздоровлення дітей. Протягом першої табірної зміни було оздоровлено 153 дітей, в тому числі 25 дітей з сімей вимушених переселенців. Комунальне підприємство отримало допомогу від громадських організацій у придбанні для дітей-переселенців продуктів харчування та засобів особистої гігієни. Серед них – організація Черв ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 539 | Добавил: admin | Дата: 17.07.2015

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua