Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Липень » 17 » Оздоровча кампанія у таборі «Мрія» триває
08:18
Оздоровча кампанія у таборі «Мрія» триває

         13 липня 2015 року заступник голови районної ради Борис Руденко брав участь у розширеній апаратній нараді при голові райдержадміністрації.

         На апаратній нараді присутні отримали інформацію від директора комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія» Мар¢ясова Р.В. стосовно оздоровлення дітей. Протягом першої табірної зміни було оздоровлено 153 дітей, в тому числі 25 дітей з сімей вимушених переселенців. Комунальне підприємство отримало допомогу від громадських організацій у придбанні для дітей-переселенців продуктів харчування та засобів особистої гігієни. Серед них – організація Червоного Хреста, «Проект «7 линия» та фонд Рената Ахметова.

         Завдяки педагогічному колективу діти добре відпочили на свіжому повітрі, отримали море емоцій, знайшли купу друзів, з якими так важко було розлучатися.

         15 липня розпочалася друга табірна зміна. Зараз у ПЗОВ «Мрія» перебуває 103 дитини, серед яких 10 – діти вимушених переселенців. Нові друзі, позитивні емоції та гарний настрій – такі головні постулати відпочинку у таборі «Мрія».

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 539 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua