Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Квітень » 6 » Кремінські діти передають привіт гостинному Радехівському району, що на Львівщині.
16:25
Кремінські діти передають привіт гостинному Радехівському району, що на Львівщині.

      Протягом весняних канікул 15 дітей – учнів Кремінської школи – гімназії, Красноріченської, Єпіфанівської сільських шкіл та міської ЗОШ № 3 перебували в екскурсійній подорожі по Львівщині. На цей раз наших дітей на гостини запросили до себе з Радехівського району.
     Це далеко не перше спілкування між маленькими жителями двох найбільш віддалених територіально регіонів України, організованих в рамках освітньо – культурного проекту «Змінимо країну разом!», започаткованому на рівні керівництва Львівської і Луганської областей. Раніше наші діти були у Стрийському та Сколівському районах, а цього разу проживали у родинах своїх однолітків у Радехові.
     Щоб поділитись враженнями від поїздки, гімназисти запросили до себе керівників району – голову РДА Наталю Чехуту та голову райради Володимира Прокопенка, як безпосередніх організаторів цього екскурсійного заходу.
      Вже маючи досвід підготовки власних проектів, діти створили відео про своє перебування на Львівщині, яке і продемонстрували присутнім. А також вкотре подякували радехівцям в особі голови районної ради Марії Климочко та голови районної держадміністрації Тараса Калити за гостинність, за незабутні враження, за плідне з усіх боків спілкування.

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 401 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua