Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Лютий » 18 » ОДПІ інформує. Боротьба з корупцією в ДФС
09:01
ОДПІ інформує. Боротьба з корупцією в ДФС

Рубіжанська ОДПІ доводить інформацію - Прес-служба Державної фіскальної служби України щодо протиправних дій працівників служби :

Протягом січня 2015 року підрозділами власної безпеки Державної фіскальної служби проведено 295 службових розслідувань та перевірок інформації щодо корупційних або протиправних дій посадових осіб. За їх результатами винесено 62 офіційних застереження, 84 особи притягнуто до дисциплінарної відповідальності та 4 працівників звільнено із займаних посад.

Також правоохоронними органами розпочато 43 кримінальних провадження за фактами вчинення посадовими особами фіскальних органів корупційних та інших злочинів у сфері службової діяльності. Крім того, стосовно працівників ДФС складено та направлено до суду 2 адміністративних протоколи про порушення закону України „Про засади запобігання та протидії корупції”.

Не залишаються поза увагою підрозділів власної безпеки фіскальної служби звернення фізичних та юридичних осіб щодо можливих неправомірних дій з боку посадових осіб відомства та повідомлення, які надходять на антикорупційний сервіс ДФС „Пульс”.

Так, у січні поточного року перевірено 11 таких повідомлень. Також розглянуто 110 звернень фізичних та юридичних осіб щодо корупційних дій співробітників ДФС, з яких 34 інформації знайшли своє підтвердження.

 

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 540 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua