Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Лютий » 18

       Заступником голови Кремінської райдержадміністрації 12.01.2014 р. затверджено зміни до Переліку поточних та перспективних планів підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік та зміни до Плану-графіку проведення заходів з відстеження результативності прийнятих Кремінською райдержадміністрацією регуляторних актів на 2015 рік

         В Перелік поточних та перспективних планів підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік включено три регуляторних акти: «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг  Кремінської райдержадміністрації», «Про затвердження регламенту Центру надання адміністративних послуг Кремі ... Читати далі »

Просмотров: 453 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

14 лютого вперше на Кремінщині за підтримки Луганської обласної державної адміністрації та Народного депутата В.С.Курила  відбувся чемпіонат Луганської області з пауерліфтингу (жим із положення лежачи).

На змагання до спортивної зали «Олімп» нашого районного центру приїхали команди з Лисичанська, Троїцьку, Рубіжного та Кремінського району. Привітати учасників змагань завітали начальник управління молоді та спорту Луганської ОДА Волохов А.М., заступник голови Кремінської  районної ради  Руденко Б.В, директор інституту фізичної культури  та спорту Луганського національного університету ім. Т. Шевченка, кандидат наук, доцент, голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак&raq ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 514 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

Минулої п’ятниці, 13 лютого, в місті Кремінна у Сквері слави біля пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів-інтернаціоналістів заступник голови районної ради Руденко Б.В., голова РДА Сомов О.О., міський голова Гриценко В.І., воїни-інтернаціоналісти, представники підприємств, установ та організацій району, учнівська молодь.

У неділю, 15 лютого, керівники району та ветерани Афганістану відвідали могили померлих воїнів-інтернаціоналістів на міському цвинтарі та зустрілися з їх сім’ями.

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 518 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

Рубіжанська ОДПІ доводить інформацію - Прес-служба Державної фіскальної служби України щодо протиправних дій працівників служби :

Протягом січня 2015 року підрозділами власної безпеки Державної фіскальної служби проведено 295 службових розслідувань та перевірок інформації щодо корупційних або протиправних дій посадових осіб. За їх результатами винесено 62 офіційних застереження, 84 особи притягнуто до дисциплінарної відповідальності та 4 працівників звільнено із займаних посад.

Також правоохоронними органами розпочато 43 кримінальних провадження за фактами вчинення посадовими особами фіскальних органі ... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 537 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

В Рубіжанський ОДПІ повідомили ,що з 04.02.2015 р. журнал «Вісник Міністерства доходів і зборів України» змінив назву на «Вісник. Право знати все про податки і збори» - версія на українській мові, «Вестник. Право знать всё о налогах и сборах» - версія на російській мові.

При цьому передплатні індекси залишились незмінними, а саме:

Для юридичних та фізичних осіб (платників податків): 22599 – укр., 22600 – рос.  уВартість комплекту передплати через філію на місяць – 103,00 грн.

... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 815 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

Питання : Як нараховується ЄСВ на заробітну плату (доходи) фізичних осіб, які працюють за сумісництвом

Відповідь Законом № 2464 передбачено, що основне місце роботи це місце, де працівник працює на підставі укладеного трудового договору, де знаходиться (оформлена) його трудова книжка, до якої вноситься відповідний запис про роботу.

Відповідно до статті 48 Кодексу законів про працю України (далі - КЗпП) трудова книжка - це основний документ про трудову діяльність працівника.

... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 487 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

ВРубіжанський ОДПІ повідомили ,що Державна фіскальна служба України листом від  28.01.2015 р. N 2444/7/99-99-17-04-01-17 щодо внесення змін до порядку адміністрування майнових податків  роз’яснила, що юридичні особи до затвердження нової форми податкової звітності  по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки - декларують об’єкти оподаткування використовуючи форму Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, затверджену наказом Міністерства фінансів України від 01.07.2014 р. N 735.

У разі наявності у платника податку об’єктів нежитлової нерухомості в колонці 2 "Тип об'єкта житлової нерухомості" зазначається значення "3 - інше" ... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 436 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

Рубіжанська ОДПІ інформує, що сільськогосподарські товаровиробники для переходу на спрощену систему оподаткування або щорічного підтвердження статусу платника єдиного податку повинні подати до 20 лютого поточного року:

- загальну податкову декларацію з податку на поточний рік щодо всієї площі земельних ділянок, з яких справляється податок (сільськогосподарських угідь (ріллі, сіножатей, пасовищ, багаторічних насаджень), та/або земель водного фонду внутрішніх водойм (озер, ставків та водосховищ), – контролюючому органу за своїм місцезнаходженням (місцем перебування на податковому обліку);

... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 556 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

 В Рубіжанській ОДПІ роз’яснили ,як оподатковується подарунок, отриманий платником податку - фізичною особою від юридичної особи.

За словами фахівців Рубіжанської ОДПІ, до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку включається зокрема дохід, отриманий платником податку як додаткове благо (крім випадків, передбачених ст. 165 ПКУ) у вигляді вартості безоплатно отриманих товарів (робіт, послуг), визначеної за правилами звичайної ціни, а також суми, знижки звичайної ціни (вартості) товарів (робіт, послуг), індивідуально призначеної для такого платника податку (абз ”е” пп. 164.2.17 п. 164.2 ст. 164 ПКУ).

... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 479 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

 Як повідомили в рубіжанський ОДПІ,звіт за оновленою формою 1-ДФ подаватиметься за підсумками І кварталу 2015 року, - звертають увагу в Головному управлінні ДФС у Волинській області.

Саме 1 квітня 2015 року набере чинності Наказ Міністерства фінансів України від 13.01.2015 р. № 4, яким затверджено: форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку.

... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 521 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

Перед представниками ЗМІ на зазначену тему виступив начальник Рубіжанської ОДПІ Володимир Прокопенко .

Керівник інспекції розповів представникам місцевих засобів інформації про можливості піти на взаємні поступки в питанні оподаткування, обґрунтовані Законом України від 25.12.2014 р. №63-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу».

Механізм передбачає уточнення тільки з двох податків: ПДВ та прибуток за будь-які пода ... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 538 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

 Новые реквизиты счетов открыты в соответствии с требованиями Закона Украины

«О Государственном бюджете Украины на 2015 год»

Главное управление Миндоходов в Луганской области сообщает, что письмом Главного управления Государственной казначейской службы Украины в Луганской области от 30.01.15 N 06-04-164 "Об открытии счетов по учету поступлений" доведены реквизиты новых счетов для зачисления поступлений в государственный и местный бюджеты в соответствии с требованиями Закона Украины "О Государственном бюджете Украины на 2015 год" и ... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 603 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

Нещодавно В Рубіжанській ОДПІ за участю начальника Рубіжанської ОДПІ  Володимира Прокопенко та начальника управління економіки Рубіжанської міської ради Світлани Алфімової відбулася  для представників малого та середнього бізнесу та громадян , на якій було роз’яснено положення Податкового кодексу України та актуальні питання застосування податкового законодавства при складанні податкової звітності з урахуванням змін, внесених до Податкового кодексу України, доведено про роботу електронних сервісів ДФС та повідомлено про хід декларування доходів громадян, отриманих у 2015 році  .

Відкриваючи зустріч, Володимир Прокопенко  зазначив:” Від ефективного впровадження податкових новацій залежить економіка країни ... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 508 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

            В Рубіжанській ОДПІ ще раз нагадали ,що відповідно до п.п. 212.1.11 ст. 212 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платником акцизного податку є особа - суб’єкт господарювання роздрібної торгівлі, яка здійснює реалізацію підакцизних товарів.
            При цьому платниками такого податку є суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізовують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання незалежно від форми розрахунків, у тому числі на розлив у ресторанах, кафе, барах, інших суб’єктах господарювання громадського харчування, наступні підакцизні товари: пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові ... Читати далі »

Категория: Рубіжанська ОДПІ інформує | Просмотров: 483 | Добавил: admin | Дата: 18.02.2015

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua