Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Лютий » 18 » У Кремінній пройшов чемпіонат області з пауерліфтингу
13:01
У Кремінній пройшов чемпіонат області з пауерліфтингу

14 лютого вперше на Кремінщині за підтримки Луганської обласної державної адміністрації та Народного депутата В.С.Курила  відбувся чемпіонат Луганської області з пауерліфтингу (жим із положення лежачи).

На змагання до спортивної зали «Олімп» нашого районного центру приїхали команди з Лисичанська, Троїцьку, Рубіжного та Кремінського району. Привітати учасників змагань завітали начальник управління молоді та спорту Луганської ОДА Волохов А.М., заступник голови Кремінської  районної ради  Руденко Б.В, директор інституту фізичної культури  та спорту Луганського національного університету ім. Т. Шевченка, кандидат наук, доцент, голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», заслужений тренер України Полулященко Ю.М., радник голови Луганської обласної державної адміністрації Денищенко Д.В, директор КУ ЛОФЦ «Олімп» Іщенко Ю.В.

Право підняти державний прапор організатори надали самому титулованому спортсмену змагань – чемпіону  Світу 2014 року, майстру спорту міжнародного класу Миколі Бараннику з м. Рубіжнього.

Змагання пройшли на одному подиху завдяки тісній співпраці тренерів, суддівської колегії та представників оргкомітету з керівництвом і колективом Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп». Від всього побаченого всі учасники та тренери були у захваті та висловили побажання, щоб дані змагання стали традиційними у Кремінній.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 512 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua