Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Лютий » 12

До уваги депутатів районної, міської, селищної та сільських рад Кремінського району!

         Відповідно до статті 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 4 цього Закону, зокрема особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в тому числі й депутати місцевих рад (сільських, селищних, районних, обласних) зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, що додається до цього Закону.

... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 514 | Добавил: admin | Дата: 12.02.2015

Людину, зайняту на виробництві, небезпека підстерігає на кожному  кроці. І навіть за умови ретельного дотримання вимог інструкції з охорони праці ніхто не може гарантувати їй збереження життя і здоров’я. Бо далеко не на кожному підприємстві виробниче середовище відповідає встановленим нормам.

Згідно Закону України “Про охорону праці” працівнику не може пропонуватися робота, яка за медичним висновком протипоказана йому за станом здоров'я. Для виконання робіт підвищеної небезпеки та тих, що потребують професійного добору, допускаються особи за наявності висновку психофізіологічної експертизи. А в цілому, суть зводиться до того, що роботодавець зобов'язаний забезпечувати проведення обов'язкових періодичн ... Читати далі »

Категория: Фонд СНВ інформує | Просмотров: 474 | Добавил: admin | Дата: 12.02.2015

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua