Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » Фонд СНВ інформує

ОГОЛОШЕННЯ

З метою протидії поширенню корона вірусної інфекції COVID-19 та вжиття заходів упередження зараження цією хворобою у Кремінському відділенні управління виконавчій дирекції Фонду соціального страхування України запроваджується дистанційна форма проведення прийому громадян засобами телефонного та електронного зв’язку.

... Читати далі »

Категория: Фонд СНВ інформує | Просмотров: 265 | Добавил: admin | Дата: 18.03.2020

Людину, зайняту на виробництві, небезпека підстерігає на кожному  кроці. І навіть за умови ретельного дотримання вимог інструкції з охорони праці ніхто не може гарантувати їй збереження життя і здоров’я. Бо далеко не на кожному підприємстві виробниче середовище відповідає встановленим нормам.

Згідно Закону України “Про охорону праці” працівнику не може пропонуватися робота, яка за медичним висновком протипоказана йому за станом здоров'я. Для виконання робіт підвищеної небезпеки та тих, що потребують професійного добору, допускаються особи за наявності висновку психофізіологічної експертизи. А в цілому, суть зводиться до того, що роботодавець зобов'язаний забезпечувати проведення обов'язкових періодичн ... Читати далі »

Категория: Фонд СНВ інформує | Просмотров: 471 | Добавил: admin | Дата: 12.02.2015

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua