Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Травень » 18

18 травня 2015 року відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами. Головний лікар комунальної установи «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрійчук В.В. надав інформацію про флюорографічне обстеження сільського населення району.

Увагу присутніх було зосереджено на Постанові Кабінету Міністрів України від 08.04.2015 р. №214 «Про затвердження Методики формування спроможних територіальних громад». Місцевим головам було  рекомендовано ознайомитися з Методикою формування спроможних територіальних громад та надати пропозиції щодо можливих форм об’єднання.

... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 581 | Добавил: admin | Дата: 18.05.2015

17 травня біля пам’ятного знаку жертвам голодоморів та політичних репресій, що знаходиться на міському цвинтарі, пройшов мітинг за участі представників районної державної адміністрації, районної та міської рад, громадськості та молоді.

На мітингу були присутні ініціатори встановлення у 2005 році цього пам’ятного хреста - керівники районних організацій ВО "Батьківщина" та СДПУ(о) Людмила Підтинна і Михайло Іваник.

Настоятель місцевого Храму Української Греко-католицької церкви о.Онуфрій (Репицький) відслужив панахиду за усіма жертвами політичного терору - терору проти людяності. О ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 542 | Добавил: admin | Дата: 18.05.2015

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua