Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Серпень » 31

     29 та 30 серпня на Луганщині перебуває делегація з числа представників посольства Японії в Україні, Програми розвитку ООН (ПРООН) та дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ). Зокрема, у складі місії знаходиться посол Японії в Україні Шігекі Сумі.
     Основна мета перебування делегації – ознайомлення зі станом реалізації проектів фінансової допомоги Уряду Японії по відновленню інфраструктури Донбасу.
     У Кремінній делегація у супроводі керівників району – голови райдержадміністрації Наталі Чехути та голови районної ради Володимира Прокопенка, а також міського голови Юрі ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 428 | Добавил: admin | Дата: 31.08.2016

      У далекому 1825 році практикант Петербурзького гірничого корпусу Микола Першин знайшов на території Кремінної кілька шматків кам’яного вугілля, що не поступалось якістю кращому на той час в Англії. Так розпочалась історія вугледобувної промисловості на території нашого краю. І, не зважаючи на те, що на цей час у Кремінній немає діючих шахт, залишилась історія, залишились люди, які присвятили цій нелегкій праці своє життя.
      До свого закриття шахта «Кремінна» була основним бюджетоутворюючим підприємством, що дозволяло забезпечувати розвиток інфраструктури міста на н ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 562 | Добавил: admin | Дата: 31.08.2016

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua